Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ ΜΕΡΟΣ Α΄


Τι συμβαινει όταν ένας άνθρωπος συνδυάζει δουλεια και ταξίδια; Τότε έχουμε το περίφημο οδοιπορικό που απόλαυσα κατά τις προηγούμενες ημέρες και θα συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμα.Ένα οδοιπορικό που είχε τα πάντα...θέα.. κίνδυνο.. δουλεία.. ξεκούραση.. και κυρίως σπάσιμο νεύρων των οδηγών που ακολουθούσαν καθώς σταμάταγα κάθε λίγο και λιγάκι για να βγάλω φωτογραφίες και να απολαύσω το τοπίο. Όποτε ζητάω συγνώμη προκαταβολικά για τα μελλοντικά νεύρα που θα σπάσω...Σε αυτό το ταξίδι είδα πολλά.. παλιά αρχοντικά.. φύση.. καμένα απομεινάρια από τις φωτιές.. ζωντανή ιστορία που παραμένει αναλλοίωτη και αντιστέκεται σθεναρά στο να παραδοθεί στο πέρασμα του χρόνου.. μαγευτική θέα. .λουλούδια και ζώα...μέχρι και πυροβολημένες πινακίδες..Ας ξεκινήσουμε αυτό το μαγευτικό για εμένα ταξίδι..


Η συνέχεια από το επίσημο site της ομάδας…ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

15 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμ έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Πελοπόνησσο!!!Μιλάμε για πολλά χλμ και για πολλές φωτογραφίες, όμως δεν ξέρω γιατί, εκτός από το Ναύπλιο,τον Γαλατά,το Γύθειο τη Μονεμβασια, τον Δυρό και την Πύλο,τα υπόλοιπα μου έβγαζαν κάτι αρνητικό!!!Ισως να φταίνε κι οι άνθρωποι που συνάντησα εκεί...Δεν ξέρω!!
    Ελπίζω εσύ να χεις καλύτερες εντυπώσεις!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Skroytzako, οι διαδρομες και τα ταξιδια ειναι υπεροχα, αν και οταν ταξιδευεις για επαγγελματικους λογους ειναι λιγο κουραστικα και βαρετα. Anyway τα τοπια αξιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητη, Dream-angel τι να σου πω. Ισως ολα εχουν να κανουν και με τιν περιοδο που πας καπου, το ποσο καιρο θα μεινεις σε εναν τοπο και τι θα κανεις. Εμενα Τριπολη και Πυργο τολμω να πω πως δεν μου αρεσε. Και φυσικα ολα περα απο εξωγενεις παραγοντες εχουν να κανουν και με εσενα..δηλαδη την δικια σου ψυχικη κατασταση ανα στιγμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σου πω την αλήθεια σε όλα τα μέρη πήγα την ίδια εποχή μιας κι έχω τη λόξα να μην κάθομαι σ ένα σημείο πάνω από δυό μέρες για να προλάβω να δω όσα περισσότερα μέρη γίνεται!!!Ενα καλοκαίρι λοιπόν είπα να γυρίσω την Πελοπόνησσο με το ίδιο αμάξι, την ίδια παρέα και διάθεση!!!Δεν ξέρω τι έφταιξε αλλά όπως και σ εσένα ο Πύργος η Τρίπολη και άλλα πολλά μέρη μου έβγαλαν αρνητικά πράγματα χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω το γιατί!!!Σε όλα όσα σου είπα παραπάνω θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως αλλά ως εκεί!!!Αυτά για το συγκεκριμένο μέρος!!!Επίσης άσχετο αλλά πολύ θετική ενέργεια είχαν τα Κύθηρα και η Ελαφόνησος!!!Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν σε ζηλεύω, δεν σε ζηλεύω..Καλά, ψέματα λέω, εντάξει.Να είσαι πάντα καλά να ταξιδεύεις, να αποθανατίζεις στιγμές.Η φωτογραφία στην αρχή σαν να βγήκε από παραμύθι είναι.Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητη, Dream-angel οντως..σε μερικα μερη θα πηγαινα ευχαριστως (αλλωστε λογω δουλειας θα πηγαινω) οποτε..ισως βρω διαφορετικα feelings..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητη Carpe Diem.. σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια..αυτο το οδιπορικο..ειναι η αρχη των ταξιδιων σε αυτες τις περιοχες..σε καθε εξορμηση σε αυτες τις περιοχες θα υπαρχει και ερευνα για ενα διαφορετικο σημειο καθε φορα..προς το παρον αυτα..συντομα ανεβενει το μερος Β'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ ζηλεύω τους ταξιδιάρηδες που και λόγω δουλειάς έχουν την ευκαιρία ν'αλλάξουν παραστάσεις να δουν κάτι νέο και ν'ονειρευτούν.Ζηλεύω τα δάση τα χιόνια ακόμα τα έλατα και τα πλατάνια που δεν βλέπω.Μόνο αυτά ζηλεύω είναι πολλά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι συμβαίνει όταν κάποιος συνδυάζει δουλειά και ταξίδια?

    Πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένος

    Και εμείς οι υπόλοιποι που δεν μπορούμε να το κανουμε...περιμένουμε να μας δείξετε τις όμορφες φωτογραφίες που βγάζετε...

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έι, τυχερούλη! Ζηλεύω! Μακάρι να μπορέσω κι εγώ τελειώνοντας το σχολείο να βρω μια δουλειά που να συνδυάζει και ταξίδια! Καλά να περνάς!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζητω συγνωμη για την καθυστερηση απαντησης στα ποστ σας, αλλα βρισκομαι εν μεσω ταξιδιου (το οποιο θα μπορειτε να διαβασετε ισως την επομενη εβδομαδα) και δεν εχω χρονο για υπολογιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητη zoyzoy..ειναι οντως ομορφο να ταξιδευει κανεις..κοθραστικο μεν...απολαυστικο δε..ειδικα για μενα που ειμαι ενας ανθρωπος χαρη στα συνεσθηματα και στο τι βιωνω..κλεινω τα ματια και γραφω (οκ οκ ξερω οτι δεν ξερετε τι γραφω καθως δεν εχω βρει τον χρονο και την διαθεση να ποσταρο δικα μου ακομα)..αλλα το κανω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητο Limanaki με μεγαλη ευχαριστηση μπορω να σου δωσω ολες τις φωτος μου..εν καιρο μαλιστα θα ανεβασω και απο το εξωτερικο...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητη Tina..σου ευχομαι ολοψυχα να ταξιδεψεις στα πιο ονειρικα μερη που ευχεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή